Beauty Made For You

Bij schoonheidssalon Beauty Made For You gaan therapeutische, huidverbeterende en wellness behandelingen hand in hand. Hierdoor ervaart u een bezoek aan onze salon als een ware beleving.

Onze salon werkt exclusief met de producten van Cenzaa: 's werelds enige cosmeticamerk dat wellness, huidverbetering en cosmedische huidtherapie combineert. Geef uw huid een nieuwe kans met de kuurbehandelingen van Cenzaa!

Ontdek de therapeutische en wellness behandingen bij schoonheidssalon Beauty Made For You. Een ontspannende ervaring die u niet snel zal vergeten!

Lady Green

Met trots presenteren wij u, als een van de eerste schoonheidssalons in Nederland: LADY GREEN.
Lady Green is de eerste girly én biologische verzorgingslijn die speciaal is ontworpen voor én door jonge vrouwen tussen de 12 en 25 jaar!

Meer Lady Green info

Waarom een schoonheidsbehandeling?

Iedere huid is anders en vraagt daarom ook om een andere aanpak. Uw huid is uw grootste orgaan van uw lichaam welke ons beschermt van de invloeden van buitenaf. Zorg dat u deze op de goede manier behandeld.

Gezichtsbehandelingen

Wij willen samen met u werken aan huidverbetering! Dit doen wij met de producten van Cenzaa. Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert.

Meer Cenzaa info

Contact

Fleringen 71,
5235 ET 's-Hertogenbosch
06-45 22 76 72 / 073 689 5095
info@bmfy.nl

Online Boeken

Boek hier uw

Online Afspraak

Behandelingen

Wij bieden gezichtsbehandelingen aan welke op uw huid zijn afgestemd na een gratis huidanalyse!